مقالات
بررسی اثرات ضدمیکروبی 9 سویه پروبیوتیک محصول بومی Bio-Rumina علیه پاتوژن های گرم منفی مدفوع گوساله در شریط آزمایشگاهی
يکشنبه، 14 آبان 1396 - 17:12
مقدمه:              تمايل به استفاده از پروبيوتيک ­ها، با اثر روی عملكرد و سلامتی حيوان و به عنوان جايگزين آنتی بيوتيک­ های محرك­ رشد در صنعت خوراک دام و طيور افزايش يافته است. باکتری ­های پروبیوتیک دارای اثرات ضد میکروبی علیه باکتری های پاتوژن روده ­ای می باشند. این باکتری ها نقش خود را از طریق تولید اسیدهای آلی، پر اکسید هیدروژن، باکتریوسین و ممانعت از ات...
استفاده از پروبیوتیک ها در پرورش قناری
پنجشنبه، 26 مرداد 1396 - 09:54
نگهداری از پرندگان به عنوان حیوانات خانگی در قفس یا لانه ممکن است تا حدودی پیچیده و دور از انتظار باشد. پرندگان با اینکه حیواناتی مقاوم اند، با مراقبت و تغذیه نامناسب، مستعد ابتلا به بیماری و یا حتی مرگ هستند. در واقع علت بیماری هایی که در پرندگان زینتی دیده می­شود، سوء تغذیه ای است که آن ها را مستعد ابتلا به عفونت های ثانویه می کند. سال ها پیش به دلیل فقدان پژوهش های تغذیه ای، تهیه جیره ای متعادل...
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک بومی (Bio-Aqua Pond) در آب استخر بر پارامترهای شیمیایی آب، ترکیب شیمیایی لاشه، جمعیت میکروبی روده و بازماندگی در ماهی کپور معمولی
شنبه، 03 تير 1396 - 17:23
      هدف از این پژوهش بررسی اثر افزودن پروبیوتیک بومی در آب استخر بر پارامتر های شمیایی آب، ترکیب شمیایی لاشه، جمعیت میکروبی روده و بازماندگی ماهی کپور معمولی بود. در مجموع ۶۳۰۰۰ قطعه ماهی با ۳ تیمار و ۳ تکرار به طور تصادفی در هر استخر قرار داده شدند. در این آزمایش ۳ سطح، صفر (شاهد)، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ گرم پروبیوتیک در هکتار هفته ای یکبار به آب استخر پرورش ماهی اضافه شد. نتایج نشان داد که ...
 مقایسه پروبیوتیک تجاری با پروبیوتیک بومی بایوآکوا بر شاخص ‎های رشد و تغذیه ماهی قزل‎ آلای رنگین‎ کمان (Oncorhynchus mykiss)
سه شنبه، 03 اسفند 1395 - 14:10
این پژوهش با هدف بررسی عملکرد پروبیوتیک تجاری و پروبیوتیک بومی بایوآکوا بر معیارهای رشد، تغذیه و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن اولیه ۲±۲۸۰ گرم انجام گرفت که در ۳ تیمار و هر یک با ۳ تکرار، به مدت ۳۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. جیره های آزمایشی پروبیوتیک تجاری (T1) و پروبیوتیک بومی بایوآکوا (T2) به ترتیب هر یک با دوز مصرفی ۰,۲ گرم/ کیلوگرم و ۰.۱ گرم / کیلوگرم خوراک مکمل سازی شد...
بررسی توانایی تولید آنزیم لیپاز در گونه‌های باکتریایی یک پروبیوتیک بومی در محیط برون تنی
سه شنبه، 23 آذر 1395 - 15:14
هدف از این مطالعه بررسی توانایی تولید آنزیم لیپاز در گونه های باکتریایی یک پروبیوتیک بومی در محیط برون تنی بود. این آزمایش در دو بازده زمانی ۳۷ و ۴۲ درجه سانتیگراد طراحی شده بود. به طور خلاصه در دو بازده زمانی نشان داده شد که پروبیوتیک بایوپول (®Bio-Poul) شرکت دانش بنیان زیست درمان ماهان که به صورت مخلوط در دان طیور استفاده می شود با داشتن ظرفیت های متفاوت باکتریایی (از لحاظ حساسیت به دما) ثبا...
دات نت نیوک فارسی - دی ان ان فارسی - DnnExpert - DNN Farsi - DotNetNuke Farsi